Çerez Örnek

Sempozyum Konuları

  • Göçün Mutfak Kültürü Üzerine Etkileri (Ana Tema)
  • Gastronomi Tarihi
  • Gastronomi Turizmi
  • Gastronomi ve Tarım
  • Gastronomi ve Kültürel Miras
  • Gastronomi Endüstrisinin GeleceÄŸi
  • Gastronomi EÄŸitiminde Yaklaşımlar
  • Turizm RehberliÄŸi ve Gastronomi Ä°liÅŸkisi
  • Slow Food ve Yerel Gıdalar
  • Tarih Boyunca Yemek ve Kültür Ä°liÅŸkisi
  • Tarih Boyunca SaÄŸlık Turizmi
  • Ekoturizm
  • Tarım Turizmi
  • Turizm Politikası ve Planlaması
  • Turizm Yönetimi 
  • Turizmde Yeni Yaklaşımlar
  • Turizmin Aktörleri 
  • Alternatif Turizm
  • Kültürel Miras ve Turizm
  • Turizm ve Çevre 
  • Seyahat Etmenin Kültürel Tarihi
  • Turizmin Sorunları ve Çözüm Önerileri
  • Turizm ile Ä°lgili DiÄŸer Konular

Ege Ãœniversitesi

EGE ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ°