Çerez Örnek

Hakkında

DeÄŸerli Akademisyenler

Ege Üniversitesi ÇeÅŸme Turizm Fakültesi ev sahipliÄŸinde 10-12 Ekim 2024 tarihleri arasında “Ege Üniversitesi V. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumuyüz yüze ve çevrimiçi gerçekleÅŸtirilecek oturumlarla düzenlenecektir. Sempozyum teması "Göçün Mutfak Kültürü Üzerine Etkileri" ÅŸeklinde belirlenmiÅŸtir. Sektör temsilcileri ve akademisyenlerin bir araya gelerek gastronomi ve turizm iliÅŸkisi, turizmde yeni yaklaşımlar ve kültürel miras ve turizm gibi pek çok baÅŸlığa iliÅŸkin konuları çok disiplinli bir çerçeveden deÄŸerlendirmelerini umduÄŸumuz bu sempozyuma katılımınızı bekler sizleri aramızda görmekten onur duyarız.

Saygılarımızla

Sempozyum Düzenleme Kurulu

 

* Sempozyumumuz akademik teÅŸvik ve doçentlik kriterlerine uygundur.


Ege Ãœniversitesi

EGE ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ°